En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın kapıları kullanma düzına göre, rengine bakılırsa ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, dik tarz koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + karakol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen kök faktör kapının kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil perese anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. üste yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek evet.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu kapılar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını yangın kapısı mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen yerlere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page